112Rivierenland

Het laatste nieuws uit de Betuwe, de Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal

Medewerkers en contact

112Rivierenland biedt haar bezoekers dagelijks nieuws en achtergronden over en rond de hulpverlening in de regio Rivierenland. De site bestaat al sinds 2003 en er worden dagelijks regionaal nieuwsberichten geplaats veelal voorzien van foto- en videomateriaal

112Rivierenland wordt door een team van vrijwilligers uitgevoerd deze maken vrijwillig items voor de site 112rivierenland.

De medewerkers van 112rivierenland kunt u bereiken via het contactformulier op de site.

- Het is niet toegestaan om accreditaties aan te vragen op naam van 112rivierenland.nl bij organisaties en of overheiddiensten. Dit word uitsluitend gedaan door Photo & Events. Bent u benaderd voor een accreditatie verzoek namens 112rivierenland neem dan contact met ons op via info"at"photoenevents .nl

- 112Rivierenland stuurt nooit derde naar incidenten en/of evenementen om daar foto/video verslag van te doen. Dit zal altijd door een van de redactieleden zelf worden gedaan.

- Hosting for You doet de technische zaken met betrekking tot 112rivierenland.nl, ook verzorgd Hosting for You de layout en de techniek hier achter. De website is hier ook ondergebracht op eigen hostingservers. Hosting for You heeft geen invloed op items en/of uitingen op 112rivierenland.nl.

112rivierenland.nl bestaat uit een redactie die alles doet op bassis van vrijwilligheid. Door steun van een aantal adverteerders kunnen wij onze mensen voorzien van kleding, veiligheid zaken en promotie artikelen ect.