112Rivierenland

Het laatste nieuws uit de Betuwe, de Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal

Adverteren op 112Rivierenland

112Rivierenland biedt haar bezoekers dagelijks nieuws en achtergronden over en rond de hulpverlening in de regio Rivierenland. De site bestaat al sinds 2003 en er worden dagelijks regionaal nieuwsberichten geplaats veelal voorzien van foto- en videomateriaal. Al het materiaal wordt aangeleverd door vrijwilligers. Naast de actuele berichten zijn er ook diversen pagina's met achtergrondinformatie over de hulpdiensten in de regio Gelderland-Zuid waar Rivierenland deel van uitmaakt.

De lokale nieuwsberichten zijn beschikbaar via RSS-feed.

112Rivierenland is één van de grootste websites in de regio. De site ontvangt elke dag gemiddeld tussen de 3500 en 5000 unieke bezoekers en bereikt daarmee een groot deel van de bevolking. De meeste bezoekers van 112rivierenland komt uit regio, adverteren voor bedrijven is daarom juist erg intersant. De website is bedoeld voor jong en oud en wordt ook daadwerkelijk bezocht door mensen in alle leeftijds categoriën.

Mogelijkheden
Op deze website vindt u meerdere banner locaties. Doordat uw banner constant op een andere lokatie op de homepagina staat ziet het er aantrekkelijk uit om op uw banner te klikken.

Wilt u op een andere manier reclame maken met en via 112rivierenland neem contact met ons op.

Banner
Wanneer u online gaat adverteren, moet uw advertentie in het oog springen bij de bezoekers. Een pakkende en professioneel ogende banner is dus van vitaal belang voor het slagen van uw reclame- campagne. Laat uw banner daarom ontwikkelen door 112Rivierenland. Wij maken in overleg met u een banner die past bij uw huisstijl en producten. De banner zal worden ontwikkeld volgens universele standaarden. Dit houdt in dat de banner in de toekomst ook bruikbaar is voor andere websites.
Banner door 112rivierenland laten ontwerpen zijn kosten aan verbonden.
Zelf de banner aanleveren kan natuurlijk ook
 
Heeft u andere ideeen om te adverteren neem dan contact op met info”@”photoenevents.nl
Uw bedrijf meer regio bekendheid geven, 112rivierenland helpt u!